banner zweethut
home
agenda
zweethut
healing
teachings
reizen
wie is wie
nieuws
contact

 

Engeland is een magisch land, vol krachtplekken en heilige bronnen.

Deze zomer zullen we weer met een groep langs de meest wonderbaarlijke krachtplekken reizen, waar we met ceremonies onze oorspronkelijkheid wakker laten worden en ons weer verbinden met echtheid.

Het is een diepgaande reis van schoonheid en oorspronkelijkheid.

Stonehenge graancirkel steencirkel graancirkel

We verbinden ons in Stonehenge, doen ceremonie in graancirkels en in oude heilige bronnen, en genieten van het heerlijke eiland Avalon - Glastonbury.

We gebruiken deze plekken om te reinigen en te transformeren, onze voorouders te horen en ons te verbinden met onze bestemming hier op aarde.

We treden in de voetsporen van onze voorouders en zetten ons in voor het herstellen van de oorspronkelijke kennis op aarde.

Glastonbury Tor

Het is een speciale reis die veel in beweging zal brengen. Sjamanisme is een directe manier van kennis en daardoor wordt iedereen uitgenodigd om in zijn of haar begaafdheden, schoonheid en echtheid wakker te worden.

We zullen werken met Voorouders, Draken, Healing en Initiaties en van dat alles zullen we een heerlijke combinatie maken, waarbij we kunnen genieten van het prachtige mystieke engeland.

Een redelijk tot goede fysieke conditie is aan te raden vanwege de soms wat lange stukken die we zullen lopen en heuvels die we zullen beklimmen.
Praktische zaken:labyrint Tintagel
De reis is voor een groep van 8 tot 15 mensen.
We slapen afwisselend in tentjes en in hostels.

De reis is inclusief vervoer, accommodatie, biologisch ontbijt en lunch,
7 tot 8 avondmaaltijden (de andere keren eten we in eenvoudige eettentjes), toegang tot Stonehenge en alle andere plekken, ceremonies en intensieve begeleiding.

Begeleiding: Koen Silver Wolf Drum en Nisa Silver Star Nations
Data: 19 juni t/m 30 juni 2017

Voor meer informatie kun je mailen naar info@zweethut.nl

Laat je oorsprong wakker worden in dit oeroude land!
Wees welkom!

>english version
copyright © 2014 wachichi
info en opgave: info@zweethut.nl
10 daagse spirituele reis Magisch Engeland
19 juni t/m 30 juni 2017