banner zweethut
home
agenda
zweethut
healing
teachings
reizen
wie is wie
nieuws
contact

 


De Bizon is de grote brenger van het gebed en poort naar het zuivere zijn.
De verbinding met de Aarde en de goedheid van het bestaan zelf zijn grote medicijnen die de Bizon komt brengen. Het was de Bizon die de Heilige Pijp en andere Ceremonies naar de mensen toe heeft gebracht.

Voor de voorouders was de Bizon een wezen welke groot respect genoot en in deze ceremonie zullen we haar eren en het grote medicijn van de buffel mogen ontvangen.

begeleiding: Koen Silver Wolf Drum
datum: 15 juli 2017
tijden: zaterdag 10 uur tot ongeveer 23 uur
waar: Hilvarenbeek

bijdrage: € 100,-
dit is inclusief (biologisch) eten en evt. overnachting na de hut

Na opgave krijg je meer info zoals de routebeschrijving en wat je zoal mee kunt nemen.


In deze ceremonie nodigen we de spirit van de Bizon uit. The Buffalo.

De Bizon was voor de stammen van de vlaktes de grote 'provider'. Hij kwam in grote getalen, in een kudde van duizenden en duizenden bizons, en bracht een overvloed aan voedsel en aan warmte. En een goede gelegenheid aan de jagers om hun moed en vindingrijkheid te tonen. Hij wordt gezien als 'sacred', als een geschenk van de aardemoeder zelf opdat de stammen de barre winters van de vlaktes konden overleven.
Het afschieten van de Bizons door de blanken was een schot in het hart van de Native Americans, letterlijk bedoeld om de spirit te breken.
In deze tijd zijn er veel stemmen om de bizons weer vrij te laten grazen en ruimte te geven om te trekken. Alles is met elkaar verbonden en de Bizon is een enorme schakel in de harmonie van de Aarde.

 

buffalo medicine
>english version
copyright © 2017 wachichi
info en opgave: info@zweethut.nl

zweethut met de Bizon
15 juli 2017