banner zweethut
home
agenda
zweethut
healing
teachings
reizen
wie is wie
nieuws
contact


Dit weekend zullen we diep een gecombineerd medicijn induiken dat in lijn is met de ceremonies die we het afgelopen halfjaar hebben gedaan, en met de ceremonies die nog komen gaan.
Het is het gecombineerde medicijn van de Walvissen en hun connectie met de sterren enerzijds, en anderzijds de Kristallen die weer verbonden zijn met het sterrenlicht. En beide wijzen ons de weg van puur Bewustzijn en de zuiverheid van het Zijn.Op zaterdag zullen we een zweethut doen met Grootmoeder Walvis. Zij komt van de sterren, is verbonden met de sterrenkinderen, en tegelijkertijd met de diepe stromingen van de oceaan en de AardeMoeder.

Grootmoeder Walvis brengt het medicijn van de zuivere oer-klank die door het hele bestaan heen trilt.
Het is de klank van genezing,
van creatie en geboorte, de klank van hoe-het-bedoeld-is. Deze klank stroomt onder alles wat bestaat, wat één groot geheel is.
Walvis is daarmee een leraar in super-awareness.

De zweethut op zondag wordt een ceremonie met de Kristal-wezens van de Aarde.

De Kristallen vertegenwoordigen de zuiverheid op deze Aarde, en helpen ons om in de staat van zuiverheid van ons wezen te stappen.

We leven in het tijdperk van het wakkerworden, en met name het wakker worden van alle kristallen. Kristallen komen overal ter wereld naar voren. Ze brengen ons de oorspronkelijke kennis en het directe weten.Dit zijn diepe en intense ceremonies. Desondanks is iedereen die zich aangesproken voelt, welkom om mee te doen. De groepen die meedoen met de ceremonies zijn altijd een mix van heel ervaren mensen, mensen die af en toe meedoen, en mensen die voor het eerst meedoen.

De zweethut nodigt je uit om in de waarachtigheid te duiken, in de ceremonie en in je ervaring, je te openen voor wat zich aan je wordt getoond, zonder reserves - of je nu ervaren bent of niet, dat maakt niet uit op het niveau van je oprecht te openen voor de ceremonie.


Deze bereidheid om een stap tegemoet te zetten naar het Onbekende geeft het bestaan de gelegenheid om tien stappen naar jou te zetten en je te transformeren - voor jou en voor alles dat bestaat.


Je bent welkom om één ceremonie mee te doen of het gehele weekend er met ons in te duiken. Wanneer je het gehele weekend komt of op zaterdag meedoet, dan kun je op zaterdagnacht blijven overnachten op de plek - in je eigen tentje of in de grote tipi.Data: 12 januari 2019 - Walvis, met Nisa Silver Star Nations, van 10.00 tot ongeveer 23.00 u.
en 13 januari 2019 - Kristallen, met Koen Silver Wolf Drum, van 9.30 tot ongeveer 21.00 u.

Bijdrage voor één dag: €100,- of voor het gehele weekend: €175,-
dit is incl. biologisch eten en overnachting.

Voor opgave: even
mailen


>english version
copyright © 2018 wachichi
info en opgave: info@zweethut.nl

Zweethutten met de Walvis en de Kristallen
12-13 januari 2019