banner zweethut
home
agenda
zweethut
healing
teachings
reizen
wie is wie
nieuws
contact

 Als firekeeper ben je voortdurend in contact met één van de grootste leraren: het vuur.

Het betekent ook dat je aan de kern, aan de basis van de ceremonie staat. Aan een zweethut deelnemen is één, firekeeper zijn is een totaal ander level. Je gaat deel uitmaken van de doorgaande traditie, je wordt een drager van de ceremonie, een kanaal voor wijsheid.

Tijdens de training verbinden we ons met Vuur op veel verschillende manieren. Het is uitdagend en intensief, en met heel veel plezier! Je leert zowel technische kneepjes als ceremoniële verbinding.

Het is belangrijk dat je al wat meer zweethut-ervaring hebt, dat je je geroepen voelt door de ceremonie, dat je een passie voor het vuur hebt, en dat je je dienstbaar wilt maken voor het grote geheel.

8 t/m 12 september 2021
We beginnen op woensdagavond om 20 uur en ronden af op zondag om ongeveer 17 uur.
Lokatie: Zelhem

De volgende Training zal in 2023 zijn.In deze vier-en-half-daagse training leer je de vaardigheden van de vuurman of vuurvrouw. De vuurman of vuurvrouw – of firekeeper – verzorgt het vuur voor de zweethut-ceremonie, brengt de hete stenen binnen, brengt het water binnen, en is het steun- en rustpunt buiten de hut. Hij of zij staat aan de basis van de Sacred Space voor de ceremonie.

Het is een taak van dienstbaarheid, je geeft je volledige inzet, focus, en aandacht, zodat de ceremonie kan plaatsvinden en de mensen een stapje dichter bij hun eigen bron en bij de bron van het bestaan kunnen komen.


 

vuur
>english version
copyright © 2014 wachichi
vuur vader en zoon   hete steen met riek spirit of fire firekeeper
info en opgave: info@zweethut.nl
Vuurtraining - Firekeepers Training
8-12 september 2021