banner zweethut
home
agenda
zweethut
healing
teachings
reizen
wie is wie
nieuws
contact

 


 

 


 

Silver Wolf Drum

Silver Wolf Drum is healer en ceremonieleider. Hij is iemand die met veel passie grenzen verlegt en het onmetelijke opzoekt.
"We zijn allemaal wezens met onbegrensde mogelijkheden, we hoeven ons alleen te openen en te gaan staan."

Hij houdt van trommelen, droomt met de wolven, en neemt mensen graag mee op reis om de openingen in het bestaan te zien. Hij geeft healingen, zweethutten, spirituele reizen en trainingen, waarbij alles gevuld is met waanzinnige klanken en een intensiviteit waarbij de grens van het "normale" wordt overschreden en de oorspronkelijkheid - datgene wat alles doet leven en sprankelen - wordt wakker gemaakt.
Voor verdere aktiviteiten van Wolf Drum kun je op zijn site kijken:


chief Dancing Thunder

Dancing Thunder is Medicijnman en chief van de Susquehannock Tribe van Florida. Hij vertegenwoordigt een hele oude lijn van kennis en helpt mensen hun geestelijke zintuigen te ontwikkelen en hun spirituele begaafdheden te verlichten. Dit doet hij middels zweethutten en teachings over de hele wereld. In Nederland vinden er twee keer per jaar zweethut-seminars plaats. Daarnaast geeft hij regelmatig sjamanistische workshops, en dreamtime healing concerten.
  Dancing Thunder
   

Corina White Star Medicine DreamingNisa Silver Star Nations

Nisa is een volkomen toegewijde aan de zweethut. Aan de onbegrensde ruimte in het donker en de klank van de trommel, calling back. Ze beschouwt de ceremonie als een weer-oppakken van de oorspronkelijkheid, voorbij aan alle onzin, het verbinden met de schoonheid, kracht, wakkerheid, en het onnoemelijke weten in alles, en ook in ons. We hebben het grote geluk om zo'n mooie ceremonie doorgegeven te krijgen en door te geven en deel uit te maken van het omkeren van de tijden.

In iedere ceremonie planten we de zaden voor een wereld in verbinding, zoals het oorspronkelijk ook was. Voor vrijheid, en voor een wilde schoonheid.

> lees meer

 

Nisa in Montana
>english version
copyright © 2014 wachichi
info en opgave: info@zweethut.nl
wie is wie