Healing

dreamtime healing concert

Een intense en fijne manier van genezing, waarbij de klanken diep in het lichaam en in je hele wezen doordringen. Er wordt niet gepraat, zuiver en alleen de klanken van de trommels, zang, didgeridoo, gong, handpan en fluiten.

We doen deze avonden in kleine groepen. Je kunt lekker liggen en de klanken door je heen laten stromen. Je kunt hierdoor vrij gemakkelijk en natuurlijk de droomtijd betreden, en in een staat komen waarin niets meer een vaste vorm heeft en alles vloeibaar wordt. Dit is de staat van de “reset”, en in deze staat is genezing mogelijk.

Ook wanneer je niet voor genezing komt, kun je deze avonden gebruiken om jezelf op te laden en voor verdere kennis op het pad van visioenen.

Voor de data, zie de agenda
Waar: Zelhem
Tijden: van 20 tot 22 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Bijdrage: € 30,-
Je kunt je opgeven door simpelweg een mailtje te sturen. Dit kan via contact
De ruimte kan maar een beperkt aantal mensen herbergen, dus geef je ruim van tevoren op.

Dreamtime Healing Concert

individuele healing

Dit is voor mensen die gericht genezing zoeken. Dit kan zowel op het fysieke vlak zijn als op andere vlakken in je leven. Er zijn geen beperkingen in wat mogelijk is qua genezing. Sjamanistische genezing vindt plaats doordat de spirit thuiskomt. Haar plek vindt, de ruimte vindt, haar bestemming vindt, en haar natuurlijke verbindingen en krachtbronnen. Materie volgt de spirit, en niet andersom. Daardoor zijn er geen beperkingen in wat mogelijk is.

Healing-afspraken zijn individueel en op afspraak.
Lokatie: Zelhem
Vergoeding in overleg

Voor meer informatie over de healingen kun je hier klikken,
of neem gerust contact op per email

Traditionele Thaise Massage

We hopen binnenkort ook weer met Thaise Massages te starten, in Zelhem.
Voor meer info hierover, kun je hier klikken,
of neem gerust contact op per email.