Nieuwsbrief

oheyo genero, lieve vrienden,

Het is weer hoog tijd voor een nieuwsbrief, en ik heb het nog niet uitgezocht hoe ik dat doe met het nieuwe systeem van de website, maar weet je, ik probeer het gewoon 😉

We hebben een paar super-fijne hutten achter de rug, waaronder de Draken-hutten en de eerste Tribal Lodge. Met de Draken is de vuurplek verder ingewijd en die staat nu voortdurend te stralen. De Tribal Lodge is een beweging naar eenvoud en naar heel dichtbij het hart, oprecht en eerlijk. Dit is een beweging waar we nog een tijd mee doorgaan, omdat we het zelf zo fijn vinden.

Ondertussen is er weel veel veranderd, hier op deze mooie plek. De ‘deel’ is in ere hersteld, er is een wand tussenuit gehaald en de oude staldeuren zijn vervangen door glazen deuren. De tuin is een grote bloemenzee, vooral het Vingerhoedskruid maakt alle hommels weergaloos gelukkig. We hadden een zwoel zoemende meimaand van honderden meikevers. En de libelles en kikkers hebben de vijver-in-spe al ontdekt. Het begint echt een paradijs te worden. Wel een wild paradijs, want het overleven van katten is niet vanzelfsprekend hier.

De komende hutten voor de zomer zijn:

Midzomer-zweethutten: een weekend met 2 zweethut-ceremonies op 25-26 juni. Je kunt dit eventueel combineren met het Dreamtime Healing Concert op de vrijdagavond ervoor.

En de volgende Tribal Lodge zweethut is op 23 juli. Dat is een ééndaagse, maar het is wel aan te raden om te blijven overnachten want het kan laat worden.

Voor meer info over deze ceremonies, klik hier

Concert

Dan, voor wie van klassieke muziek houdt, ben je ook van harte welkom om te komen luisteren op het concert dat Nisa samen met Laura Bohn geeft op zondagmiddag 10 juli in de kerk van Durgerdam (vlakbij Amsterdam). Nisa op de piano en Laura is de zangeres waar je voor op je knieën valt. Het wordt een programma van Debussy, Poulenc, Satie, Eisler, en good old Beethoven. Mocht je willen komen, mail me dan even dan stuur ik je de uitnodiging ervoor.

Met liefde,

Koen Silver Wolf Drum en Nisa Silver Star Nations